El Pastís del Braç de Santa Tecla esgota existències

La Plaça Corsini va ser l’epicentre de degustació del tradicional pastís del Braç de Santa Tecla. En menys d’una hora, ja es van esgotar existències d’un dels dolços més esperats de les festes amb la complicitat dels diversos restauradors, pastissers i també representants polítics que van repartir, com és tradició, el pastís del Braç de Santa Tecla.

PUBLICITAT

Moltes eren les cues al Teatre Tarragona per aconseguir el tíquet del tros del dolç més esperat de les festes. Fins a 1200 racions omplien les taules de Plaça Corsini sota els somriures de grans, petits i joves que s’aproximaven per un tros del dolç més desitjat per festes.

Allà, molts van ser els curiosos que van poder tastar el dolç més esperat de les festes amb la novetat de la participació de més pastissers que mai. Una edició especial, que enguany també comptarà amb la participació del Mercat de Torreforta com a epicentre principal de venda, que serà aquest proper divendres 20 de setembre. Uns tíquets que gairebé van exhaurir-se per poder tastar el desitjat pastís de Santa Tecla.

PUBLICITAT