Acord entre Ajuntament i Renfe per què els viatgers es desplacin amb autobús a l’Avinguda Roma

L’Ajuntament de Tarragona i Renfe acorden que els viatgers amb origen i destí Tarragona agafin els autobusos a l’avinguda Roma. Aquesta mesura, plantejada pel consistori, vol facilitar el màxim el trajecte fins a Sant Vicenç mentre duri el tall ferroviari i també evitar el col·lapse al voltant de l’estació de tren. 

PUBLICITAT

Les parades per aquest servei d’autobús alternatiu s’habilitaran a l’avinguda Roma, al mateix xamfrà de l’estació d’autobusos. Inicialment s’havia plantejat que sortissin de davant de l’antiga facultat de Lletres. 

El regidor de Territori de Tarragona, Nacho Garcia, ha apuntat que la nova ubicació facilitarà la mobilitat. Un cop s’acabin les obres de l’intercanviador de Battestini, a finals d’octubre, els autobusos sortiran des d’allí. 

A més, aquesta nova ubicació també permetrà disposar d’un punt d’informació de Renfe a l’interior de l’estació d’autobusos i també hi haurà informadors a les andanes del recinte.

Recordem que també hi haurà una parada del servei d’autobusos alternatius davant de l’estació de tren. Aquesta està pensada per a la gent que arribi en tren a la ciutat i faci transbord en bus per poder arribar a Altafulla, Torredembarra i Sant Vicenç. Hi haurà tres autobusos. 

A la plaça dels Carros, hi haurà sis autobusos més aparcats a l’espera per anar rellevant els que surtin de l’estació de tren. 

PUBLICITAT