La primera derrota del Nàstic arriba amb un final cruel a Barakaldo

El Nàstic de Tarragona perd a Lasesarre davant el Barakaldo (2-1) encaixant el gol de la derrota en el darrer segon del partit. Els grana han perdut, però podien haver guanyat perfectament en un partit molt competit sota la pluja i en el qual han perdonat dues ocasions clamoroses abans d’encaixar els gols locals.

Ha començat bé el partit el Nàstic. L’equip s’adapta amb habilitat a molts contextos de partit diferents, ho havia fet dues setmanes abans a Amorebieta i va tornar a aconseguir-ho. Va sentir-se còmode en els primers minuts, tenint trams de pilota i competinr bé en el joc directe habitual del equips bascos. De fet, la primera ocasió clara del partit ha arribat després que Antoñín guanyés el duel als dos centrals i regalés el 0 a 1 a Pablo Fernández, però el xut de l’asturià l’ha acabat salvant heroicament el porter local Unai Pérez.

Ha perdonat el conjunt tarragoní una ocasió clamorosa, però no ho ha fet el Barakaldo en la primera clara que ha tingut. Abans de la mitja hora, una bona centrada de Pablo Santiago l’ha enviat al fons de la xarxa Sannadi, elevant-se entre els dos centrals amb molta potència. Ha patit el Nàstic després d’encaixar. Els locals han aprofitat l’embranzida i han tancat als de Dani Vidal a la seva àrea. Han resistit els catalans i han trobat premi quan pitjor estaven. Un servei de cantonada servit en curt ha acabat amb una centrada de Joan Oriol i el gol de cap de Víctor Narro per igualar el partit abans del descans.

La pluja ha anat fent el camp cada vegada més pesat. Ha sigut millor l’equip local a la segona meitat, ha tingut més trams en els quals ha aconseguit sotmetre al Nàstic. Els tarragonins han tingut alguns bons atacs aïllats que han finalitzat Jardí i Antoñín. Tot i el domini i la superioritat posicional, als locals els ha costat generar ocasions clares. De fet, la més clara per guanyar el partit l’ha tingut el Nàstic en una gran contra. L’ha conduït Gorostidi, ha assistit Marc Fernández i ha perdonat Álex López, que ha definit desastrosament.

Els grana han tornat a perdonar, i ho han tornat a pagar. El Barakaldo ha marcat el 2 a 1 en la darrera jugada del partit. Sannadi ha acabat enviant a la xarxa un rebuig de Varo després d’una bona jugada per banda dreta. Final molt cruel per un Nàstic que encaixa la primera derrota de la temporada al darrer segon, sabent que fins i tot es podria haver endut els tres punts uns minuts abans.