Estabilitzat l’incendi del polígon sud de Tarragona que provocava una gran columna de fum

Els Bombers donen per estabilitzat .l’incendi en una empresa de gestió de residus i de transport de mercaderies al polígon Sud de Tarragona. Un foc, que provocava aquesta tarda una gran columna de fum negre visible des de diversos punts de la zona ja s’ha pogut estabilitzar, segons han informat els Bombers. El cos encara hi treballa amb 13 dotacions.

PUBLICITAT

Protecció Civil ha informat que el foc no afecta la indústria amb risc químic ni obliga a activar el pla PLASEQTA, tot i que s’està en contacte amb les empreses del polígon per confirmar que no hi hagi cap afectació. Part del sostre de la nau de la companyia ha col·lapsat.

D’altra banda, el departament de Protecció Civil de l’Ajuntament de Tarragona ha indicat que no existeix afectació per a la població arran de l’incident, i per tant, no s’ha activat el Plaseqta. Tot i això, s’ha activat el pla d’actuació municipal en fase de prealerta de forma preventiva. Malgrat que no és necessari el confinament, per precaució es recomana que les persones sensibles o amb problemes de base que puguin veure’s més afectades pel fum es confinin preventivament.

PUBLICITAT