La “Cúpula Sostenible” torna al Refugi 1 del Moll de Costa

El Refugi 1 del moll de Costa acull, des del 20 de setembre, la nova programació de la Cúpula de la Sostenibilitat. Un projecte de consciència Ecosocial que convida a capgirar la nostra relació amb el planeta, la comunitat i nosaltres mateixes.

PUBLICITAT

Es tracta d’un projecte immersiu i sostenible que utilitza recursos artístics, didàctics i dinàmiques que tenen en compte el cap, el cor i les mans dels participants i que oferirà del 20 de setembre al 3 de novembre les noves propostes a grups escolars, formació per a docents, teambuilding per a equips de treball d’empreses o entitats i activitats per a públic general i familiar. Aquest serà el segon cop que la Cúpula de la sostenibilitat aterra al Moll de Costa i porta a les instal·lacions del Port de Tarragona la cúpula geodèsica de 10 metres de diàmetre i 5 metres d’altura.

El 2021 “La Cúpula de la Sostenibilitat” va tenir tingut una excel·lent acollida entre la ciutadania amb la combinació d’un espai molt atractiu amb continguts educatius interactius promovent el debat i la reflexió sobre la importància de la sostenibilitat en el nostre dia a dia.

PUBLICITAT