Torna el “Bon Dia Tarragona” a Ràdio Ciutat de Tarragona

El Bon dia Tarragona torna a Ràdio Ciutat de Tarragona. El programa, que s’emet de dimarts a divendres, està dirigit i presentat per Ricard Lahoz amb el suport de l’equip d’informatius. La primera emissió del dimarts 1 d’octubre comptarà amb una estructura especial per oferir una cobertura completa sobre les conseqüències del tall ferroviari entre Tarragona i Sant Vicenç de Calders, que afecta milers de persones.

PUBLICITAT

Altres programes

Els dilluns continuem amb el ‘Com ho veus?’, l’espai d’anàlisi de referència sobre el Nàstic, amb Carles Cortés i Antoni Pinilla comentant la trajectòria de l’equip grana al llarg de tota la temporada.

El passat 9 de setembre es va reprendre ‘Carrer Major’, el programa de les emissores de la Xarxa del Camp de Tarragona. L’espai, presentat per Anna Plaza i Toni Mateos, manté el seu compromís amb l’actualitat i la informació de proximitat, i continuarà oferint seccions com ‘La Furgo’ amb connexions exteriors i reportatges, el podcast sobre veïnatge i llengua, i espais dedicats a la sensibilització dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS), entre d’altres.

Nova Web

Ràdio Ciutat de Tarragona també estrena un nou lloc web que incorpora eines d’intel·ligència artificial per optimitzar la distribució i posicionament dels continguts. L’objectiu principal és facilitar l’accés i la visibilitat dels programes i notícies destacades. Amb aquesta nova plataforma, el mitjà busca millorar la planificació, producció, qualitat i difusió dels continguts emesos.

PUBLICITAT