La tercera Tarraco Manga fomenta l’esperit friki amb la previsió d’atreure més de 8.000 visitants

La tercera Tarraco Manga fomenta l’esperit friki amb la previsió d’atreure més de 8.000 visitants al Palau Firal i de Congressos de Tarragona. Enguany ret homenatge a la figura i obra d’Akira Toriyama, creador de sèries com ‘Dragon Ball’ o ‘Doctor Slump’. El programa es nodreix amb demostracions de ball i cant k-pop, concursos de cosplay, a més de més d’una quarantena d’artistes i nombrosos expositors per atreure un públic variat. 

PUBLICITAT

Després de la mort d’Akira Toriyama aquest mes de març, el Tarraco Manga ha homenatjat tant la seva figura com la seva llarga trajectòria. Just a l’entrada del Palau Firal i de Congressos de Tarragona s’hi troba un dels decorats d’una de les sèries que van marcar la seva obra, ‘Doctor Slump’, on els visitants aprofiten per fotografiar-se. A l’homenatge s’hi sumen altres elements, com una exposició amb material sobre ‘Dragon Ball’ o un mur on el públic pot escriure una dedicatòria al ‘mestre’, a qui Iván Carrasco, director de l’Starraco Unlimited, ha qualificat del “déu del manga i l’anime”.

La cita per als amants d’aquest gènere s’allargarà durant tot el cap de setmana i l’organització preveu superar els 8.000 visitants. Pel que fa al públic, es tracta d’un perfil familiar, molt heterogeni pel que fa a l’edat i la procedència. 

PUBLICITAT