Com Ho Veus? #6 | Nàstic – Real Sociedad B (2-1)

El Nàstic remonta i venç per 2 gols a 1 a la Real Sociedad B amb un doblet d’Antoñín. Els granes tornen al camí de la victòria després de l’ensopegada a Barakaldo i es situa de nou als llocs de playoff. Carles Cortés i Antoni Pinilla valoren la victòria, el moment de l’equip i l’especialitat de Dani Vidal amb els filials. El proper partit, serà a l’Anxo Carro davant el Lugo, diumenge a dos quarts de vuit del vespre.

PUBLICITAT

El minut a minut del Com Ho Veus?

Carles Cortés (0:10): “La gran virtut d’un equip és anar creixent. Créixer cada jornada. Que cada partit sigui un aprenentatge i un pas endavant cap a l’objectiu final perquè la perfecció (allò de fer-ho tot bé) no existeix. És impossible. Sempre hi ha alguna cosa a millorar. En la derrota i en la victòria.”

Carles Cortés (0:20): “El Nàstic, contra el Sanse, va fer allò de remuntar un partit que tant hem trobar a faltar en aquesta etapa recent de l’equip. Sempre dèiem allò que si el rival marca, difícilment l’equip sabia guanyar. Teníem clar que si nosaltres marcàvem primer era molt difícil perdre, però ens faltava fer un pas endavant quan el rival s’avançava. I finalment, va arribar capgirar un partit.”

Carles Cortés (0:50) “I va passar de la millor manera. Gol en contra al minut 3, empat en el 8 i remuntada en el 28. I a partir d’aquí saber gestionar un resultat que tan bé sabem fer. Això és créixer. Segurament no sempre ho aconseguirem però ja sabem que ho podem i saber fer. A més, va ser amb un doble gol d’Antoñín per trencar qualsevol bloqueig mental, perquè ja sabeu que si un davanter no marca gols acaba semblant un jugador vulgar. També és molt important això, que se senti protagonista, que se senti important. Tant pel que aporta al joc com per fer gols, perquè ningú s’enganyi un davanter ha de marcar gols per molt bona feina que faci en favor de l’equip.”

Carles Cortés (1:10): “A seguir, com vam dir fa unes setmanes quan començava la lliga això és llarg, molt llarg. Jornada 6 de 38. 6 de 38! I allí estem. Quarts amb 11 punts. I aquesta és la gran virtut d’aquest Nàstic: és competitiu.”

Antoni Pinilla (2:30): “La principal virtud de l’equip es que és molt reconeixible. Crec que hi ha matisos però segueix sent un equip competitiu, amb capacitats defensives, ofensives amb dos davanters que conformen l’onze. És el que defineix aquest equip que competeix, que lluita per estar adalt, pels objectius… i sabent que poden arribar les derrotes però que l’equip es mostra competitiu en molts partits.”

Antoni Pinilla (4:10): “L’equip s’ha construit a través d’una base. Començar un projecte d’aquest tipus té un risc, i quan tens un bagatge d’aquesta mena, ja no em preocupa tant. La qüestió serà on arribarà el sostre de l’equip.”

Antoni Pinilla (6:20): “Feia molt de temps que el Nàstic no remuntava el partit. Hi havia la sensació quan l’equip rebia un gol, li costava molt donar-li la volta. Em segueix preocupant la línia defensiva per què tant Leal com Gorka no estan tenint minuts i Oscar Sanz no és un central natural per la seva tendència com a jugador. Ho fa molt bé, però no és la seva posició ideal.”

Antoni Pinilla (8:55): “Complementar Pablo amb Antoñin és per multiplicar les virtuds de l’equip. Sempre i quan, tinguis jugadors que acompanyin com Jaume Jardí, Victor Narro, Marc Fernández… tot aquest conjunt pot arribar a ser una combinació d’equip candidat a ser a la part alta de la classificació.”

Antoni Pinilla (11:00): “Hi ha jugadors que lluiten, cauen a banda, guanyen duels… et donen opcions. És diferent Antoñin de Gorka, no és un rematador, però et genera moltes altres coses. No li demanarem 25 gols, però pot aportar-te moltes coses bones.”

Antoni Pinilla (12:45): “L’entrenador valora molt Marc Fernández. A la primera part l’equip va esta rmolt bé, es va refer del gol i crec que Marc interpreta molt bé el joc. No em sorprèn que jugui, per què la plantilla vegi que qui ho fa bé, té possibilitats de ser titular o pot entrar a l’equip.”

Antoni Pinilla (14:05): “Els partits en aquesta categoria és difícil tancar els partits. Són resultats oberts i amb un gol d’aventatge tot es queda obert. Una aventatge de dos gols mai pots estar tranquil.”

Antoni Pinilla (15:45):”El que ja podem dir és que els filials se li donen bé a Dani Vidal. Tinc la sensació que aquests equips que volen jugar, que els agrada el tracte amb la pilota… el Nàstic sap trobar-li els punts febles. Un dels millors partits que se li recorden a Dani Vidal, va ser al Johan Cruyff i davant filials. A mi ahir em va agradar especialment l’equip per com va llençar la pressió i ja no és cap casualitat.”

PUBLICITAT