La tercera edició de la Tarraco Health Race destinarà els beneficis a la investigació de l’epilèpsia

La tercera edició de la Tarraco Health Race se celebrarà a Tarragona el pròxim diumenge 24 de novembre. Enguany, la cursa solidària destinarà la recaptació a l’entitat tarragonina ‘Si jo puc, tu també #epilep’, que lluita per la naturalització de l’epilèpsia. Concretament, els beneficis s’utilitzaran per finançar operacions per a pacients epilèptics per millorar la seva qualitat de vida.

PUBLICITAT

Segons el doctor Sergi Boada, president del Col·legi de Metges, entitat organitzadora de l’acte, la tercera edició de la Tarraco Health Race és la de la consolidació. Amb més de 1.200 inscripcions l’any passat i 13.000 euros recaptats, enguany es marquen l’objectiu de participació en la forquilla d’entre 1.300 i 1.500 corredors.

A banda de la solidaritat, Boada ha remarcat que la Tarraco Health Race també és una manera de reivindicar l’esport com a eix fonamental per la salut. Ha afegit que des del COMT treballen perquè els metges prescriguin l’exercici físic als seus pacients i per la conciliació esportiva, perquè l’esport formi part de l’horari laboral.

La Tarraco Health Race tindrà dues curses; una de 5km i una de 10km. Totes dues recorreran la Rambla Nova i la de 10km, s’allargarà per la zona del Port i la Platja del Miracle. També es farà la caminada inclusiva de 5km pels llocs més emblemàtics de la ciutat.

PUBLICITAT