La Jove de Tarragona torna a ser de 10 i queda tercera al Concurs

La Colla Jove de Tarragona torna a fer història al Concurs de Castells descarregant per segona vegada el 3 de 10 amb folre i manilles. Ara fa just 10 anys, el 2014, els liles el van carregar per primera vegada a la Tarraco Arena Plaça i dos anys després el van completar al Vendrell. Aquesta construcció mastodóntica, a més del 2 de 9 amb folre i manilles descarregat i el 5 de 9 amb folre carregat han permès a la Colla Jove arribar al podi i quedar en tercera posició a la 29a edició del Concurs de Tarragona.

PUBLICITAT

La gran actuació dels tarragonins s’ha produït en una TAP plena a vessar que ha vist com els Castellers de Vilafranca revalidaven el títol de campions. Els verds eixamplen la seva hegemonia a la competició, en què s’han emportat dotze de les últimes catorze edicions. Els de Vilafranca han exhibit el 3 de 10 amb folre i manilles descarregat, i han carregat el 9 de 9, el 4 de 10 i el 4 de 9 amb folre i agulla.

Al seu torn, la Vella de Valls ha acabat en segona posició després de completar el 4 de 9 sense folre i de carregar el 4 de 9 amb l’agulla i el 4 de 10 amb folre i manilles, renunciant a participar a l’última ronda.

En clau local, els Xiquets de Tarragona han viscut una jornada decebedora. El 5 i el 3 de 8 descarregats i el 4 de 9 carregat els han deixat en desena posició del rànquing.

PUBLICITAT