Empat agredolç per al Nàstic (2-2)

El duel entre el Nàstic de Tarragona i el Lugo ha acabat en un empat a 2, un resultat que no ha satisfet el conjunt tarragoní, que havia arribat a dominar el marcador amb un 0-2. Els gols del Nàstic han arribat a la primera part, amb un cop de cap de Pablo Fernández al minut 4 i un segon gol d’Antoñín al minut 14, després d’una ràpida contra.

Tot i l’avantatge, el Lugo ha sabut reaccionar. Primer, Mendoza ha retallat distàncies amb un penal al minut 35 i, ja a la segona part, Erik Ruiz ha marcat el gol de l’empat amb una rematada al segon pal al minut 74. El Lugo ha continuat pressionant i gairebé aconsegueix el gol de la victòria amb un xut que s’ha estavellat al travesser en els últims minuts de l’encontre.

El Nàstic ha tingut alguna ocasió per tancar el partit, però no ha estat encertat en els moments clau. Malgrat les oportunitats, el partit ha acabat amb l’empat a 2 gols després d’un intens enfrontament. Amb aquest empat el Nàstic se situa setè a la classificació i la setmana vinent visitarà la pista del Arenteiro el diumenge 13 a les 15:30.