El romesco, protagonista d’unes jornades gastronòmiques per novena vegada

Les Jornades Gatronòmiques Romescvs + Macabevs tornen a Tarragona del 11 al 27 d’octubre. Per novena vegada, es posa focus en el romesco, plat insígnia de Tarragona. Fins a 16 restaurants oferiran la seva versió del romesco amb menús dissenyats específicament per l’ocasió. Els plats estaran maridats amb vins macabeus de la D.O. Tarragona.

PUBLICITAT

La consellera de Comerç, Montse Adan, ha explicat que l’objectiu d’aquestes jornades gastronòmiques, és, per una banda, donar suport al sector de la restauració de la ciutat en temporada baixa, amb la mirada sempre posada en la desestacionalització. En segon lloc, també es pretén donar a conèixer el plat del romesco, que és un dels emblemes de la cuina tradicional tarragonina. Adan considera que Tarragona “ho té tot” i creu que l’oferta gastronòmica és un eix que marca la diferència.

Entre els establiments que participen, la majoria repeteixen respecte la darrera edició, com La Cucafera, El Pòsit, Brisa Restaurant, Selvatic o La Xarxa. Per primera vegada, enguany també hi participa un restaurant d’Altafulla, Les Bruixes de Burriac de l’Hotel Gran Claustre.

PUBLICITAT