Jordi Sendra insisteix en un tripartit de PSC, Junts i En Comú Podem

Quinze mesos després de l’inici del mandat, Jordi Sendra insisteix en un govern municipal de Tarragona format per PSC, Junts i En Comú Podem. El portaveu dels independentistes diu que no posa línies vermelles als comuns i que l’equip liderat per l’alcalde Viñuales necessita més mans per tirar endavant fins al 2027.

PUBLICITAT

En una entrevista al programa ‘Bon dia Tarragona’, de Ràdio Ciutat de Tarragona, Jordi Sendra, ha reconegut que abans de la possible ampliació del govern cal parlar de taxes i pressupostos pel 2025. Junts proposa la congelació total de les ordenances, mantenir la tarifa social a la taxa de la brossa i aplicar una nova taxa a les companyies de telefonia, mesures acordades ja amb el PSC. Pel que fa als pressupostos, s’han d’obrir negociacions però Sendrà les veu amb optimisme.

Per això, diu el portaveu de Junts, després d’acordar els comptes del 2025, caldrà parlar seriosament de l’ampliació del govern municipal. I en aquest sentit, Sendra descarta que hi siguin els dos exregidors de Vox.

Els juntaires se senten satisfets del grau de compliment dels acords per aquest 2024. Entre d’altres propostes, en destquen la musealització del Camí de la Fonteta, la posada en marxa del procés per rehabilitar la Quinta de Sant Rafael i la reubicació futura de l’OMAC a l’antic edifici de Lletres a la plaça Imperial.

Sendra emplaça a l’equip de govern a invertir més a La Mora, conscient que una part dels seus veïns proposen una autonomia més gran del barri a través d’una entitat menor descentralitzada.

PUBLICITAT