Tarragona Daily | Sendra, obert a una ampliació de govern després d’aprovar els pressupostos

Quinze mesos després de l’inici del mandat, Jordi Sendra, portaveu municipal de Junts per Catalunya.  insisteix en un consistori format per PSC, Junts i En Comú Podem. 

PUBLICITAT

En una entrevista al programa ‘Bon dia Tarragona’, de Ràdio Ciutat de Tarragona, Jordi Sendra, ha reconegut que abans de la possible ampliació del govern cal parlar de taxes i pressupostos pel 2025. Junts proposa la congelació total de les ordenances, mantenir la tarifa social a la taxa de la brossa i aplicar una nova taxa a les companyies de telefonia, mesures acordades ja amb el PSC. Pel que fa als pressupostos, s’han d’obrir negociacions però Sendrà les veu amb optimisme.

Per això, diu el portaveu de Junts, després d’acordar els comptes del 2025, caldrà parlar seriosament de l’ampliació del govern municipal. I en aquest sentit, Sendra descarta que hi siguin els dos exregidors de Vox. Els juntaires se senten satisfets del grau de compliment dels acords per aquest 2024. Entre d’altres propostes, en destquen la musealització del Camí de la Fonteta, la posada en marxa del procés per rehabilitar la Quinta de Sant Rafael i la reubicació futura de l’OMAC a l’antic edifici de Lletres a la plaça Imperial.

Fa una setmana que Renfe va començar les obres al túnel de Roda de Berà, fet que va comportar el tall del servei ferroviari entre Tarragona i Sant Vicenç de Calders.

Una setmana després de l’inici del tall, els usuaris que utilitzen diàriament aquest nou servei de bus tenen diverses opinions discordants, però en general valoren força positivament el servei de bus alternatiu. En termes generals, semblen estar d’acord amb la puntualitat dels busos, tot i que remarquen que els trens continuen arribant en retard i que un servei que ja era bastant deficitari, ara s’ha agreujat encara més. 

Cal recordar que totes les línies (la R14, R15, R16, R17 i RT2) compreses entre aquest tram s’han vist afectades i no podran reprendre el servei fins al 2 de març de 2025, un cop acabades les obres.

L’11a edició del Festival Internacional SCAN Tarragona portarà a la ciutat una cinquantena d’activitats amb les urbs com a tema central. El festival, que se celebrarà del 18 d’octubre al 15 de desembre amplia espais al Port de Tarragona i s’expandeix també a Reus i als Pallaresos.

Enguany el festival se centra a fer una reflexió profunda sobre la ciutat i els seus reptes contemporanis convidant a explorar les complexitats del creixement urbà i els impactes que genera en les múltiples facetes.

PUBLICITAT