L’antiga presó obre les portes al nou format musical de Refugi Sonor

Refugi Sonor estrena un nou format de música organitzat per l’associació Anima’t, amb la col·laboració de TGN Cultura, que es celebrarà a l’antiga presó de Tarragona el 9 de novembre: el Refugi Sonor – FEST.

PUBLICITAT

El certamen consta d’una jornada de concerts de petit format de quatre artistes emergents amb propostes diverses i alternatives. Obrirà el festival una proposta electrònica de km 0 de la mà del DJ tarragoní Wilko. El també DJ Castora Herz portarà des de Palència la seva fusió de folclore i electrònica. El duet de sevillans Los Voluble faran una sessió de live cinema i el productor i artista The Gardener tancarà amb una proposta que fusiona el flamenc i l’electrònica.

Refugi Sonor – FEST durarà de les 17.00h a les 23.00h a l’antiga presó de Tarragona. Un espai poc funcional fins avui en dia i que ara permetrà a la ciutadania gaudir de la música al mateix temps que coneix més sobre aquest recinte ple d’història.

Les entrades surtiran a la venda properament al web entrades.tarragona.cat, tot i que es podran comprar anticipades al Teatre Tarragona i a taquilla màxim 2 hores abans que comenci el concert. El preu de l’entrada és de 9 euros.

Cal destacar que la funció serà accessible per a persones sordes i mudes i comptarà amb motxilles vibratòries i llenguatge de signes.

PUBLICITAT