L’antiga Laboral s’estrena com a escenari d’espectacles de dansa

El Complex Educatiu de Tarragona s’estrena com a escenari de tres espectacles del cicle ‘En Dansa’, que promou l’àrea de Cultura de l’Ajuntament. L’antiga Laboral acollirà durant els mesos d’octubre, novembre i desembre un total de sis propostes en horari de migdia de cap de setmana.

PUBLICITAT

En la línia d’anteriors cicles que han visitat les instal·lacions de Tabacalera, la Chartreuse i Mas d’en Sordé, ara ‘En dansa’ ens proposa redescobrir els espais exteriors i interiors de la Universitat Laboral. En una entrevista al programa ‘Bon dia Tarragona’, de Ràdio Ciutat de Tarragona, la programadora Tina Reig explica que s’hi faran visites guiades que aniran acompanyades de petites peces de dansa contemporània a càrrec de sis companyies, algunes de l’àrea de Tarragona. L’objectiu, segons Reig, és apropar aquesta disciplina artística a un públic molt variat accedint a espais com la cuina i la bugaderia de la Laboral.

Les actuacions tindran lloc els dissabtes 26 d’octubre i 30 de novembre i diumenge 15 de desembre. En tots tres casos, a les 11,30h. L’entrada és gratuïta, amb reserva prèvia que ja es pot fer des del passat dia 9.

PUBLICITAT