Segon desplaçament consecutiu del Nàstic a Galícia per esmenar errors

El Nàstic de Tarragona torna aquest cap de setmana a terres gallegues per enfrontar-se al Club Deportivo Arenteiro. Els granes volen refer-se del mal sabor de boca que va deixar l’empat en un escenari complicat com és el cas del camp del Lugo i amb una aventatge considerable. Ara, els granes viatgen a O Carballinho amb la intenció de tornar a sumar de 3 en un dels dos desplaçaments consecutius fora de casa.

PUBLICITAT

Davant però, tindran un dels millors locals de la categoria i és que l’Arenteiro encara no ha perdut a casa aquesta temporada i on només ha encaixat un gol. Així explicava aquest enfrontament el tècnic del Nàstic, Dani Vidal.

Malgrat la dificultat, els granes ja saben el què és guanyar a l’Estadi Do Espiñedo, i és que ho van fer la temporada passada amb un solitari gol de Marc Fernández. Un partit, recordat i marcat per l’estat del terreny de joc afectat per les pluges però que els tarragonins van saber tirar endavant des de l’estratègia. El duel entre el Nàstic i l’Arenteiro es disputarà aquest diumenge a partir de dos quarts de quatre de la tarda.

PUBLICITAT