El CBT visita la pista d’un dels aspirants a l’ascens amb baixes sensibles

Primer desplaçament del Club Bàsquet Tarragona al Joan Busquets per enfrontar-se un dels seriosos candidats als llocs capdavanters de la taula, el CB Prat. Els blaus ho faran amb la baixa sensible i assegurada del capità David Fernández pel trencament d’un dit de la mà en l’enfrontament contra el Bisbal Bàsquet i que el mantindrà un mes fora de les pistes, i amb els dubtes de Boe Ngudjol, Josep Fermí Cera i Adrià Trouvé.

PUBLICITAT

El rival, el CB Prat, es tracta d’un equip físic i complet, que la temporada passada ja disputava eliminatòries cap a la LEB Or i que enguany també ha arrencat amb tromf a la pista del Benicarló. Amb tot, aquesta setmana es feia oficial la marxa d’Albert Ventura del conjunt potablava que ha reforçat el Bàsquet Girona de Lliga ACB.

Els blaus però, ja saben què és guanyar-li al Prat, tot i que va ser la temporada passada al Pavelló del Serrallo i que va significar el primer triomf de la primera volta. Així valorava l’enfrontament el tècnic del Club Bàsquet Tarragona, Borja Comenge.

Els tarragonins afronten amb baixes sensibles el primer desplaçament de la temporada i després de caurei amb pròrroga inclosa, el xoc contra el Bisbal Bàsquet. El partit, entre el Club Bàsquet Prat i el Club Bàsquet Tarragona es disputarà aquest dissabte a les 18h de la tarda.

PUBLICITAT