Tarda Negra pel Nàstic: golejada sense resposta a terres gallegues (4-0)

El Nàstic sofreix una dura derrota en la seva visita al CD Arenteiro, que s’ha imposat per un contundent 4-0 en el partit disputat a terres gallegues. Des dels primers minuts, l’equip local ha mostrat més intensitat i claredat ofensiva, amb un Nàstic que no ha aconseguit, en cap moment, assentar-se ni desplegar el seu joc.

El malson per als tarragonins ha començat al minut 31amb un penal convertit per Marcos Baselga. A penes 11 minuts després, el mateix Baselga ampliava l’avantatge després d’un contraatac letal. El Nàstic, absolutament irreconeixible fins al moment, ha intentat reaccionar, però no ha trobat fluïdesa en el seu atac, i quan Antoñín ha tingut l’ocasió més clara, el porter rival ha evitat el gol.

En la segona part, Baselga ha completat el seu particular hat-trick en el minut 66, aprofitant un error defensiu del Nàstic. El quart i últim gol l’ha marcat Enol Rodríguez al minut 70 tancant així una tarda nefasta per al conjunt grana. Malgrat alguns canvis i un esforç tardà, els de Dani Vidal no han aconseguit revertir el domini del Arenteiro, que ha mostrat una major solidesa i capacitat per a aprofitar els errors del seu rival.

Després d’aquesta derrota els de Dani Vidal es situen novens a la classificació amb dotze punts. Diumenge que ve els granes rebran al Nou Estadi Costa Daurada a l’Osasuna B a dos quarts de sis del vespre.