El CB Salou es desinfla a Palma i encaixa una dura derrota

El CB Salou va patir una contundent derrota a la pista del FIBWI Palma, caient per 88-55 en un partit on els tarragonins van començar amb bon peu, però es van desinflar ràpidament.

Després d’un primer quart competitiu, que va acabar amb un ajustat 16-18 a favor del Salou, l’equip es va veure totalment superat per l’empenta local durant el segon període. Un parcial demolidor de 30-9 va condemnar els visitants, que van arribar al descans amb un marcador molt advers, 46-27. Així ho explica l’entrenador dels de la Costa Daurada Jesús Muñiz:

Malgrat els esforços el Salou va ser incapaç de trobar solucions davant l’efectivitat de l’equip balear. En els últims quarts, els salouencs van intentar escurçar distàncies, però el FIBWI Palma, amb una defensa intensa i mantenint l’encert en atac, va mantenir el control del partit fins al final.

Amb aquesta derrota el CB Salou se situa desè en la classificació i la setmana que ve rebrà a casa al recentment ascendit Refitel Bàsquet Llíria.