“El proper objectiu de Dignitat a les Vies és assolir un veritable servei de Rodalies a Tarragona”

Aquest dimarts a #CarrerMajor hem parlat amb Òscar Rovira portaveu de la plataforma Dignitat a les vies per fer balanç del transcurs de les mesures alternatives al tall ferroviàri a Roda de Berà i el dispositiu de servei bus per carretera i com evoluciona envers els usuaris que viatgen entre el Camp de Tarragona i Barcelona.

PUBLICITAT

Entre d’altres, Rovira s’ha referit i valorat positivament el servei bus directe previst Reus-Barcelona tot i que encara es desconeix quan entrarà en marxa i que suposa una ampliació al ja existent des de l’estació de busos de la ciutat.

Aquest divendres es preveu una trobada amb la Diputació de Tarragona que tot i no tenir competència directa amb mobilitat, Rovira reconeix com a objectiu una presió política per un millor transport al territori i es vol que el servei de Rodalies a Tarragona sigui una realitat al territori. La palataforma també té agendada una visita al Parlament per traslladar a les formacions polítiques les seves inquietuds i demandes.

A més, Rovira reconeix un contacte directe amb els alcaldes del territori que els permet solventar incidències locals detectades.

Amb el portaveu de la plataforma ens hem referit també a incidències, tarifes i abonaments, i un necessari reajustament d’horaris, entre d’altres qüestions.

PUBLICITAT