Les Jornades de Biodiversitat Urbana engeguen amb èxit i participació

Una cinquantena de persones han participat aquest cap de setmana a les “Jornades de Biodiversitat Urbana”, unes activitats que es van inaugurar el 9 d’octubre i que s’allargaran durant tres caps de setmana consecutius, oferint tallers educatius i visites guiades per a tots els públics.

PUBLICITAT

L’objectiu principal d’aquestes jornades és sensibilitzar la ciutadania sobre la importància de protegir i fomentar la biodiversitat en entorns portuaris. Així, es busca promoure una major connexió amb la natura i destacar el paper essencial que tenen les ciutats en la conservació del medi ambient.

Eduardo Soler, un dels impulsors de l’esdeveniment i gerent de l’empresa Limonium, ha subratllat la rellevància de la participació ciutadana en la ciència, posant èmfasi en la necessitat de col·laborar activament per protegir la biodiversitat urbana:

Les pròximes activitats de les jornades es duran a terme els caps de setmana del 19-20 d’octubre i del 26-27 d’octubre. Totes elles són gratuïtes, però requereixen inscripció prèvia que es pot fer telemàticament.

PUBLICITAT