Una rua com a novetat dels actes de la Castanyada i Halloween

Tarragona es prepara per celebrar la Castanyada i Halloween amb diversos actes programats pel cap de setmana del 25, 26 i 27 d’octubre.

PUBLICITAT

Pel que fa a la Castanyada, es fa el primer concurs de panellets a la Plaça Corsini el matí del dissabte 26 d’octubre. El concurs està dirigit a tota la ciutadania i es dividirà en dues categories: infantil i adults.

A més, es farà un espectacle per als més petits a càrrec de dos personatges, la Maria Castanyera i Joan Castanyer, que es farà al centre, Torreforta, Bonavista, Vall de l’Arrabassada i Sant Pere i Sant Pau.

Pel que fa als actes de Halloween, la novetat és una rua que es farà el dissabte després de l’espectacle dels castanyers. Dirigida per la comparsa guanyadora del carnaval d’aquest any, Disc 45, anirà de la Plaça Corsini fins al Balcó del Mediterrani.

Montse Adán, consellera de Comerç de l’Ajuntament de Tarragona, assegura que celebrar el Halloween amb la Castanyada suma sense perdre de vista les nostres tradicions.

L’objectiu d’aquests actes és dinamitzar els carrers i comerços de la ciutat. Prova d’això és la participació del Gremi de Pastissers de Tarragona com a jurat al concurs de panellets.

PUBLICITAT