Culminada amb èxit la reubicació de 1.800 alumnes de Ciències de l’Educació i Psicologia

L’operatiu logístic per reubicar 1.800 alumnes de la Facultat de Ciències de l’Educació i Psicologia de la URV ha funcionat prou bé. El rector Josep Pallarès es mostra raonablement satisfet perquè no han rebut queixes dels estudiants i les obres a l’edifici ja han començat aquesta setmana. Està previst que durin un any i mig i suposaran saldar un deute històric, en paraules del rector, amb una facultat ubicada en un edifici de 1976.

URV Educació i Psicologia
PUBLICITAT

En una entrevista al programa ‘Carrer Major’, Pallarès recorda que la remodelació de la facultat costa 9 milions d’euros que paga íntegrament la universitat i que l’alumnat s’ha repartit sense problemes pel campus Sescelades en unes aules amb rotació continua. Només una petita part dels estudiants han anat a parar al Seminari.

El rector també remarca que la seu remodelada de Ciències de l’Educació i Psicologia comptarà amb una aula magna, de tal manera que la URV disposarà de dues sales d’alta capacitat i amb l’última tecnologia per celebrar-hi actes rellevants.

PUBLICITAT