La tasca de les productores de cinema, fil conductor del cicle Elles Filmen

Posar en valor la tasca de les productores de cinema femenines serà l’eix central de l’Elles Filmen d’aquest any, un cicle de cinema que vol donar veu i visibilitzar la labor d’aquestes dones.

PUBLICITAT

La segona edició d’aquest cicle de cinema començarà el 21 d’octubre amb la projecció de Blancanieves, pel·lícula que va rebre 10 premis Goya el 2013, i que presentarà la seva productora, Sandra Tapia.

Per tancar el cicle, l’11 de novembre es mostrarà La sociedad de la nieve. Una pel·lícula de Bayona que ha batut rècords, emportant-se fins a 12 premis Goya. La seva productora, Sandra Hermida, presentarà la pel·lícula.

Sandra Ramos, consellera de Cultura de l’Ajuntament de Tarragona i impulsora de l’Elles Filmen, destaca la importància de les dones productores, per trencar sostres de vidre i mostrar que la seva labor és imprescindible i necessària per fer pel·lícules.

20.000 especies de abejas, de Valérie Delpierre i Vivir es fácil con los ojos cerrados, de Cristina Huete i David Trueba, seran les altres dos pel·lícules que es projectaran i que comptaran també amb les seves productores.

PUBLICITAT