El Nàstic suma tres punts importants amb una gran actuació (2-0)

Victòria pel Nàstic de Tarragona que rebia l’Osasuna Promesas al Nou Estadi amb la necessitat de sumar punts, i oblidar-se de l’ensopegada de la passada jornada.

Els granes començaven amb una actitud dominadora, controlant la pilota i arribant amb freqüència a l’àrea rival. Des del primer moment, el Nàstic va posar pressió sobre la defensa navarresa. La jugada que va obrir el marcador va arribar al minut 14, quan Pablo Fernández assistia a un Marc Fernández que no va perdre l’oportunitat i va empènyer la pilota al fons de la xarxa, fent l’1-0. Els granes van continuar pressionant, amb Víctor Narro a punt de marcar el segon, però el porter rival va evitar el gol amb una gran aturada.

A la segona meitat, el Nàstic va mantenir el control del partit i al minut 65, va aconseguir el segon gol gràcies a una altra gran assistència de Pablo Fernández, que Antoñín va transformar en gol. La superioritat gran va quedar palesa, amb un Osasuna que es va veure superat i que no va poder respondre a l’ofensiva local.

Amb el partit controlat i poc perill en ambdues àrees, el Nàstic va aconseguir una victòria merescuda que reafirmava les seves aspiracions de lluitar per la part alta de la classificació. Amb aquest triomf, el Nàstic es col·loca desè en la classificació.