Com Ho Veus? | Nàstic – Osasuna Promesas (2-0): “Aquesta versió necessita continuïtat fora de casa”

El Nàstic de Tarragona torna a la seva versió habitual amb triomf per 2 gols a 0 davant l’Osasuna Promesas amb gols de Marc Fernández i Antoñín. Els granes tornen al camí de la victòria després de la desfeta davant l’Arenteiro i recuperar sensacions amb l’aparició de noms propis com Antonio Leal o Alex Jiménez. Carles Cortés i Antoni Pinilla parlen d’aquests noms propis, sobre la confiança a la parella de centrals i la setmana de dos partits amb el partit de lliga davant la Real Unión de Irún i l’Ibiza Islas Pitiüsas de Copa del Rei.

PUBLICITAT

El minut a minut del Com Ho Veus?

Carles Cortés (0:10): “El Nàstic va tornar als orígens per guanyar a Osasuna Promesas. Tornar als orígens és avançar-te al marcador i saber gestionar el resultat. Tornar als orígens és deixar la porteria a zero. Tornar als orígens és fer-se fort a casa. Per citar-ne algunes, segurament les més importants i que van portar l’equip la temporada passada a lluitar pel liderat i assegurar-se la promoció d’ascens.”

Carles Cortés (0:30): “Són les senyes d’identitat que tant ens agraden d’aquest Nàstic de Dani Vidal i que ens serveixen per deixar enrere ràpidament allò del camp de l’Arenteiro, sense donar opcions al nerviosisme. Que important és això! Que no es creïn tendències negatives. Positives, totes.”

Carles Cortés (1:10): “Per aconseguir-ho l’entrenador va seguir movent les peces: Leal tornant a l’eix central de la defensa deixant enrere aquell pla B d’Óscar Sanz. Marc Fernández aprofitant novament les ocasions de sortida (sempre suma, sempre). Álex Jiménez estrenant titularitat i Antoñin demostrant que des de la banqueta també manté viu l’olfacte. Això per explicar algun detall amb noms propis.”

Carles Cortés (1:40): “Veurem si pot aconseguir que tothom se senti important, tot i que això és molt difícil. La temporada és molt llarga i hi ha temps per a tothom.”

Antoni Pinilla (1:37): “Importantissim treure les sensacions de l’Arenteiro. Ahir va ser un bàlsam. Partit tranquil que es va veure que l’equip va voler-se reivindicar deixant enrere els dos partits fora de casa. Era un partit perfecte per oblidar les sensacions.”

Antoni Pinilla (2:57): “No has esvaït del tot els dubtes. Necessites consolidar sensacions i vens d’encaixar 6 gols en dos partits. Un equip que vol estar adalt de tot ha de ser continu en el seu rendiment. No vam veure un gran Osasuna Promesas, però després del que vam veure a Lugo i amb l’Arenteiro, ha tornat aquest equip.”

Antoni Pinilla (4:47): “M’agadaria a la variable de la continuïtat, i que això forma part de l’essència de l’equip. Una mica com el que vam veure la temporada passada. Veiem unes certes pautes: solidesa defensiva, aprofitar errades… era part de l’essència de l’equip. Hem vist bons partits a casa però irregulars fora de casa. No es tracta de temps, es tracta d’agafar embrenzida.”

Antoni Pinilla (7:37): “Sempre hem dit que és una carrera de fons. Tindràs ensopegades, no anirà bé el resultat… però en aquesta categoria no hi ha equips que despuntin. Encara tinc dubtes quins seran els equips que estaran a la part alta de la classificació.”

Antoni Pinilla (9:37): “Només hi ha un equip “rara avis”, la Cultural Leonesa. Fins i tot no va perdre en un partit a Andorra que va rebre un gol al minut 90. El Nàstic de la temporada passada tenia 3 punts més que aquesta temporada, no és signifcatiu, però no m’atreveixo a dir qui estarà adalt. Serà un grup molt obert i veurem si es manté la tendència de la Cultural.”

Antoni Pinilla (12:53): “És cert que la base d’aquest equip és la defensa. La intenció d’aquest cos tècnic és que creixi des de la defensa i fins ara no mantenies una regularitat defensiva. No han sortit bé Leal i Gorka com a parella i has hagut de jugar amb Òscar Sanz com a central. Per mi era posar sobre la taula dos centrals i donar-los 5 partits per consolidar-los. Calia transmetre aquesta idea amb ells i a l’equip.”

Antoni Pinilla (16:07): “No tenia referència d’Alex Jiménez. En aquest cas, tenia ganes quin era el seu paper. Em dona confiança que en un partit tant important, s’hagi guanyat la confiança de l’entrenador, per què vol dir que el dia a dia és bo. A mi, això, em dona certa tranquilitat i que hagi jugat per sobre d’un jugador tant important com és Antoñin. Em va agradar l’ambició que va tenir de jugador jove.”

Antoni Pinilla (19:40): “Quan tens un jugador com Antoñín o com Pablo, son jugadors d’una altre categoria. A mi em va agradar que acceptés que un dia pot ser titular i l’altre pot ser important des de la banqueta. Tenir jugadors que entrin des de la banqueta i fer gols de davanter centre, és una gran aventatge. Estic més tranquil veient variants com Alex Jiménez, Antoñin… enlloc de Pablo.”

Antoni Pinilla (21:47) (sobre el doble partit amb Real Unión i l’estrena de la Copa): “A mi sempre m’agrada la Copa i jo no la llenço. El bon horari de les 19h és que ja serà de nit. Prioritzem la lliga i el partit de dissabte, i després ja pensem en el què serà la Copa.”

Antoni Pinilla (24:47): “A mi m’agradaria veure el mateix equip fora de casa i al Nou Estadi. Necessito veure les sensacions i no ha de faltar mai la fam de guanyar.”

PUBLICITAT