Un final cruel deixa el CB Salou sense premi

El CB Salou va patir una dolorosa derrota per 75 a 76 davant el CEB Llíria, en un partit que es va decidir amb una cistella a l’últim segon. Aquesta és la segona derrota de la temporada per als de la Costa Daurada, en tres partits disputats.

Els salouencs van començar dominant el primer temps gràcies a bons percentatges en el tir exterior i a contraatacs i transicions fulminants, davant un Llíria que, tot i la seva superioritat física dins la zona, no va poder frenar el ritme inicial. Aguilar en la direcció i Montero en l’anotació lideraven els salouencs.

El tercer quart, però, va marcar un punt d’inflexió. L’equip valencià va saber aprofitar la seva superioritat física a prop de cistella, i el seu encert des del perímetre va acabar per desbordar el CB Salou. El parcial de 6 a 21 en aquest període va fer que els de Llíria capgiressin completament el marcador. Tot i això, l’equip de Jesús Muñiz van ser capaços de remuntar 14 punts de desavantatge a l’últim quart i van arribar als instants finals amb opcions reals de victòria. Un tir lliure fallat de Montero, que portava 25 punts, i una cistella final d’Osarenren van sentenciar el partit a favor dels valencians. Així valora el partit el tècnic del CB Salou, Jesus Muñiz:

Amb aquesta derrota, el CB Salou cau fins a la desena posició a la classificació, amb un balanç d’una victòria i dues derrotes. La setmana vinent, l’equip viatjarà a Girona per enfrontar-se al Sol Gironès Bisbal Bàsquet, amb l’objectiu de tornar a sumar una victòria.