La Sala Trono i el Quartet Gerhard reben ajuts de la Diputació

Producció de curtmetratges, documentals, obres de teatre o espectacles de circ, enregistraments de discos, edició de llibres, gires musicals pel territori. Són algunes de les 142 activitats i produccions que es beneficiaran de la convocatòria d’ajuts 2024 de la Diputació de Tarragona per a microempreses i professionals autònoms de l’àmbit cultural. La institució hi destina enguany més d’un milió i mig d’euros per tal d’incentivar, reforçar i fer créixer el sector a la demarcació.

PUBLICITAT

Entre les propostes que reben aquests ajuts n’hi ha dues que tenen l’epicentre a Tarragona ciutat: la producció d’un CD del Quartet Gerhard i la programació de la Sala Trono. Altres iniciatives culturals distingides per la Diputació són el festival Eufòniuc de les Terres de l’Ebre, el festival Deltebre Dansa, el festival Terrer del Priorat o la gira dels 30 anys de la companyia Passabarret amb seu a Valls.

Els ajuts s’han concedit tant a activitats estratègiques i d’alt impacte econòmic com a activitats considerades d’interès públic realitzades a la demarcació durant el 2024. L’import màxim que s’ha concedit a cada sol·licitant és de 25.000 € en el cas d’activitats estratègiques i d’alt impacte econòmic, de 18.000 € en el cas d’activitats d’interès públic, de 20.000 € en el cas de circuits o gires i de 10.000 € en el cas de produccions.

PUBLICITAT