Una desena d’escoles s’apunten a difondre els recursos naturals de Tarragona

El projecte Tarragona-GreenBelt’26 ha iniciat el programa d’activitats adreçades als centres educatius de primària i de secundària. L’objectiu és difondre i sensibilitzar sobre els recursos naturals dels espais verds urbans i periurbans de la ciutat. Aquestes activitats educatives es duran a terme durant tot el curs 2024-2025 i tindran lloc en espais en els quals el projecte Tarragona-GreenBelt’26 executarà actuacions de renaturalització.

PUBLICITAT

La primera sessió s’ha dut a terme amb alumnes de cicle mitjà de l’escola del Miracle.  L’activitat, que s’ha realitzat a la platja del Miracle, ha comptat amb la participació del conseller de Medi Ambient de l’Ajuntament de Tarragona, Guillermo García de Castro, qui ha posat en valor el fet d’apropar als més petits la importància i el coneixement i la cura per la nostra biodiversitat i els nostres espais naturals.

Els centres educatius poden sol·licitar les activitats, que són gratuïtes, al portal de recursos educatius de l’IMET. Actualment s’han rebut 44 sol·licituds i s’hi ha sumat una desena de centres educatius de la ciutat.

Tarragona-GreenBelt’26 està subvencionat per la Fundación Biodiversidad del Ministerio para la Transición Ecológica y el Reto Demográfico (MITECO) en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència (PRTR), finançat per la Unió Europea – NextGenerationEU.

PUBLICITAT