Distingida per primera vegada una tesi doctoral als Premis Battestini

Una tesi doctoral contra el tabaquisme en fumadors d’entre 35 a 70 anys, del doctor Antoni Santigosa, ha estat distingida amb el Premi a la millor tesi doctoral dels Premis Battestini.

PUBLICITAT

Enguany, els guardons organitzats pel Col·legi de Metges de Tarragona, han batut rècord total de candidatures: un total de 16. Els premis s’han dividit en tres categories. La primera sobre projectes de recerca en l’àmbit de l’Atenció Hospitalària o sociosanitària. La segona en aquells projectes que investiguen sobre l’Atenció Primària i comunitària.

Com a novetat, en aquesta edició s’ha incorporat el Premi a la millor tesi doctoral. Aquesta nova categoria busca obrir i professionalitzar la investigació a més àmbits de la medicina.

Els altres projectes de recerca premiats han estat sobre una nova eina de cribratge de la COVID-19 i sobre l’impacte de la vacunació per prevenir la pneumònia en adults. A més, s’han donat uns premis honorífics als doctors Jaume Benaiges i Pere Mestres en reconeixement a la seva trajectòria professional.

PUBLICITAT