El Servei d’Atenció a les Dones arriba a tots els barris de la ciutat

Descentralitzar el Servei d’Informació i Atenció a les Dones (SIAD) és la iniciativa que posa en marxa la Conselleria d’Igualtat de l’Ajuntament de Tarragona amb l’objectiu de portar els serveis d’informació, monitoratge i atenció a les dones a tots els barris de la ciutat.

PUBLICITAT

El SIAD es troba actualment a la planta baixa del consistori, a la plaça de la Font. Aquest canvi no suposarà el tancament d’aquest espai, sinó que s’ampliarà anant als centres cívics dels barris de Sant Salvador, Sant Pere i Sant Pau, Bonavista i Torreforta. Això permetrà que les dones que visquin en aquests barris i busquin fer ús del SIAD no hagin de desplaçar-se fins al centre de la ciutat.

Cecilia Mangini, consellera d’Igualtat de l’Ajuntament, explica a Ràdio Ciutat de Tarragona que la finalitat d’aquesta iniciativa és oferir una atenció més directa i adaptar-se a les necessitats de les dones que busquen assessorament.

Aquesta iniciativa de desplaçar el SIAD ha tingut molt bona rebuda entre la ciutadania. Per això, des de la Conselleria d’Igualtat volen anar un pas més enllà i, cap a finals d’aquest any, el servei d’atenció al col·lectiu LGTBIQ+ també es desplaçarà als centres cívics dels barris.

PUBLICITAT