Horaris unificats a les terrasses de tota la ciutat

La nova ordenança de les terrasses de Tarragona unifica els horaris a tota la ciutat i considera els dijous com a dia laboral. Aquests són els dos punts clau de l’ordenança que anirà al ple de l’ajuntament del proper 15 de novembre.

PUBLICITAT

Segons el text acordat, en temporada d’hivern, les terrasses hauran de tancar a les 00.00h. Els divendres, dissabtes i vigílies de festiu el tancament serà a la 01.00h. En període d’estiu, l’horari d’obertura serà de diumenge a dijous a les 00.30h i a les 01.30h els divendres, dissabte, vigílies de festiu i dates especials com Carnestoltes. La temporada d’estiu s’allarga del 15 de maig al 15 d’octubre.

La comissió d’estudi tanca així el debat de les esmenes presentades pels grups municipals. La consellera de Turisme i Comerç, Montse Adan, diu que la ciutat necessita aquesta ordenança per millorar l’equilibri entre el sector de la restauració i el veïnat.

Ara se seguirà el calendari legal per a l’aprovació definitiva de l’ordenança, s’hi inclouran les modificacions necessàries al text per poder-lo portar a la Comissió Informativa del proper 6 de novembre i vagi a aprovació final al plenari de mitjans de novembre.

PUBLICITAT