El poliesportiu de Campclar obrirà les seves portes el 2 d’octubre

Destaquem la data d’inauguració del poliesportiu de Campclar, la protesta de professors de les autoescoles i la desarticulació d’una organització criminal contra el tràfic de drogues.
El 2 d’octubre s’inaugurarà el poliesportiu de Campclar
El poliesportiu de Campclar, on es faran diverses competicions dels Jocs Mediterranis, estarà a punt aquest octubre. Ens ho explica Alba Nebot.
Desarticulada una organització criminal
La Guàrdia Civil i la Policia Nacional amb la col·laboració amb la Policia Local d’Amposta, Sant Carles de la Ràpita, Mont-Roig del Camp i d’Alcanar, han desarticulat una organització criminal una organització criminal situada a la comarca del Montsià. Aquesta s’encarregava de vendre productes derivats del cànnabis a través de dues associacions d’Amposta i Sant Carles de la Ràpita, a més d’altres substàncies estupefaents; 11 quilos de marihuana, 4 d’èxtasi, 200 grams d’haixix i 1.200 plantes de marihuana. En total s’han detingut 17 persones i s’han registrat 13 locals entre domicilis i garatges, on s’han trobat quantitats de droga i estris per a la manipulació, elaboració i venda d’aquestes. Aquesta investigació va començar l’any 2016 amb petits fils conductors que han acabat portant a aquesta.
Els professors de les autoescoles reclamen més examinadors
Segueix la problemàtica amb els examinadors de tràfic. Avui els professors d’autoescola han protestat en diversos punts del territori. Què més en sabem Alba Nebot?
Polèmica per l’urbanisme
La Cambra de Comerç s’ha sumat a la polèmica de l’urbanisme a la ciutat. Alba Nebot en té tots els detalls.
Lliurament dels abonaments per als aparcaments municipals
Aquesta tarda Josep Acero, president d’aparcaments de Tarragona, i Sergi Arts, gerent de l’empresa, han lliurat vuit abonaments per utilitzar-los en cadascun dels aparcaments municipals d’Aparcament Tarragona. A la campanya s’hi havia inscrit 2.250 persones i vuit han aconseguit aquests abonaments.
Nàstic
El Nàstic de Tarragona es veurà les cares amb el Girona, que recordem que acaba de pujar a primera divisió, en un amistós de preparació el pròxim 5 d’agost al Nou Estadi a les 20:00h. Els granes durant la temporada passada ja es van veure les cares amb els gironins guanyant el partit al Nou Estadi i fent un pas per aconseguir la permanència a segona. Per altra banda des del club han anunciat que s’avança l’horari del NásticVillarreal, també partit de pretemporada. Aquest serà finalment a les 20:00 de la tarda.
Apunt
Aquest dijous 6 de juliol podreu gaudir per primer cop a Tarragona d’un concert de Carrilló. L’esdeveniment tindrà lloc a la Catedral a les vuit de la tarda i l’encetarà el Cor i Orquestra dels Amics de la Catedral, i tot seguit començarà el concert de carilló a càrrec de diversos artistes internacionals. Podeu escoltar l’entrevista que vam fer al programa La Tarda a un membre dels campaners a través de la nostra web.

PUBLICITAT