Es licita la construcció de la nova escola l’Arrabassada

Destaquem la licitació de la construcció de la nova escola de l’Arrabassada, la crida del banc de sang per rebre donacions i la dimissió del president del C. F La Pobla.
Licitació de la construcció de la nova escola de l’Arrabassada
Després d’anys d’estar en barracons ja s’han licitat les obres de l’escola l’Arrabassada. Alba Nebot en té tots els detalls.
El Banc de Sang demana donacions
L’època d’estiu, és de les més dolentes per les donacions de sang, per això el banc de sang ha engegat una campanya per rebre’n. Ens ho explica Alba Nebot.
El Ball dels 7 Pecats Capitals ja té la seva versió petita
El Ball dels 7 Pecats Capitals compleix
15 anys de la seva incorporació aquest 2017. Per això l’Esbart Dansaire de Tarragona vol incorporar la seva rèplica en versió petita i fer créixer encara més la Santa Tecla petita. La Comissió Assessora del Seguici i la regidoria de festes de l’Ajuntament ja han aprovat els projectes i tots els artistes ja s’han posat a treballar per tenir-ho a punt aquest setembre. Els diners per fer-ho possible s’han aconseguit a través de la col·laboració de Repsol, el consistori i la Diputació de Tarragona. Ara encara falten 3.000 euros, per això s’ha obert una campanya de Verkami amb la intenció de recopilar-los.
Prèvia Diada del Pla de la Seu
El Pla de la Seu espera veure grans castells aquest dissabte a partir de les sis de la tarda. Els Castellers de Vilafranca, els Borinots de Sants i els organitzadors, els Xiquets de Tarragona afronten aquesta actuació amb grans expectatives. Ja fa dies que els Castellers de Vilafranca van anunciar que volien fer el 4dsf al Pla de la Seu i sembla que ho tenen clar. Aquest castell podria anar acompanyat del 2d9fm i el 3d9f. Per la seva banda els Borinots l’any passat van fer el 2d9fm en aquesta diada, però enguany han fet alguns canvis de tronc i per això encara estan rodant estructures. Tot i això la seva intenció és portar a Tarragona la tripleta màgic, el 3d9f i 4d9f, dos castells que ja han fet enguany, i el 5d8 una estructura que encara no han portat a plaça. Els amfitrions han tingut un bon inici de temporada. Però encara no han pogut portar cap castell de 9. La Diada del Pla de la Seu podria ser el lloc que els matalassers triarien per fer el primer castell de 9 d’aquest any. Aquest podria anar acompanyat de castells de vuit i mig i del pilar de 7fm.
Dimissió del president del C.F Pobla de Mafumet
Josep Mir, president del C.F Pobla de Mafumet ha presentat la seva dimissió irrevocablement com a president de l’entitat. Mir ha estat al capdavant del club durant 17 anys i ha aconseguit fites com l’ascens a segona divisió B l’any 2015. Durant els pròxims dies el club de futbol donarà a conèixer qui ocuparà el càrrec.
Apunt
El Festival Sota la Palmera tancarà la seva primera setmana aquest diumenge. I aquest divendres a partir de les 10 de la nit el grup Gertrudis actuarà a l’Espai Jove la Palmera. Gertrudis és un dels grups pioners en fusió de la rumba catalana i el concert és gratuït

PUBLICITAT