La campanya de promoció del peix fresc “Tu compres, nosaltres cuinem!”, impulsada al Mercat Central de Tarragona durant el mes de juliol de 2024, ha estat reconeguda pel GALP Costa Daurada per la seva promoció del producte pesquer de proximitat i l’adequació a l’Estratègia Marítima de Catalunya.
La iniciativa va servir un total de 1.118 racions de peix al Mercat Central durant els divendres i dissabtes del mes de juliol de l’any passat. El cuiner Txaber Allué, conegut com el Cocinero Fiel, va ser l’encarregat de cuinar gratuïtament a la cuina del Mercat Central catorze varietats de peix diferents comprades a les peixateries del mateix Mercat.
El guardó ha estat entregat a la presidenta de Mercats de Tarragona i consellera de Turisme, Comerç i Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Tarragona, Montse Adan, a l’estand de Catalunya de la fira internacional Seafood Expo Global 2025 que se celebra aquests dies a Barcelona