Pau Torres s’acosta al Nàstic

En la confecció de la nova plantilla, el Nàstic de Tarragona vol incorporar un porter. L’aposta per la titularitat de Dimitrevski és clara, però les seves internacionalitats amb Macedònia preocupen, i tot i que es confia en Perales, el club vol tenir un recanvi de garanties.

PUBLICITAT

Pau Torres, tal com ha avançat el diari Més i com ja va transcendir fa algunes setmanes, podria ser aquesta peça en l’esquena de Lluís Carreras. 30 anys, porter experimentat després de passar per diferents equips entre ells el Lleida, l’Alabès, on va quallar el gran últim partit de lliga davant el Nàstic al Nou Estadi o el Valladolid, amb un pas més discret.

El conjunt de Luis César a més, ja no compta amb ell i amb la porteria assegurada amb Becerra i l’arribada de Masip, Torres ha de buscar un destí més atractiu. L’altre equip que s’ha interessat pel porter i hauria fet una aposta clara és el Cartagena, de Segona Divisió B, de fet, les negociacions amb ell estaven força avançades, tot i que l’interès grana les hauria encallat.

PUBLICITAT