Maldecap als laterals

El Nàstic de Tarragona segueix configurant la plantilla per la nova temporada. A falta de tres o quatre retocs amb jugadors que la millorin, els maldecaps del conjunt grana es centren ara en els laterals. Amb la marxa de Gerard Valentín, el lateral dret queda custodiat pel petit dels Valentín, el Pol, i per Kakabadze, del qual s’espera que sigui la seva temporada.

PUBLICITAT

Pel que fa al lateral esquerre, Minero, un dels nous fitxatges d’aquest estiu i Ivan de Nova, jugador del filial, seran els únics de moment d’aquesta demarcació, després de la petició de Mossa aquest dissabte demanant la seva sortida. Així ho expressava.

Sembla que si l’Oviedo paga, Mossa acabarà lluny de Tarragona. Això és el que deia Carreras de la situació del lateral esquerre, on de pas, va parlar també d’Uche, el qual diu que tampoc sabia perquè no estava entrenant des del primer dia amb l’equip. Tot i la possible preocupació per aquestes dues posicions, Carreras no s’hi ha mostrat, un exemple és la contundència amb la qual va respondre la pregunta d’un company de premsa sobre el lateral dret.

Queda molt de mercat encara i no se sap amb quines peces reforçarà el club la plantilla. De moment i després del primer test de pretemporada, sembla que aquestes són les dues que més coixegen. L’equip va mostrar tot i ser un partit de pretemporada, bones maneres i sensacions, sobretot defensivament, on van aguantar les comeses d’un rival potent com el Villarreal. D’altra banda l’equip posa rumb aquest dilluns cap a Olot, Manolo Martínez ha descrit la funció d’aquesta estada. Mossa estarà present a Olot, mentre que d’Uche encara no se’n saben notícies.

PUBLICITAT