Aquest dissabte el Mercat del Carrilet de Reus inicia la seva programació de tardor amb un esmorzar de forquilla per als seus clients. Aquesta iniciativa, que ja va tenir lloc el 2023 per celebrar els 40 anys del mercat, reunirà veïns i clients al voltant de la plaça Misericòrdia.
Cal Bacanal s’encarregarà de preparar fins a 600 degustacions de dos plats: fideuada de peix i galta de porc amb patates al forn. L’esmorzar, gratuït, es podrà gaudir de 10:30 h a 12:30 h, o fins a esgotar existències, presentant un tiquet de compra de qualsevol parada del Mercat d’aquesta setmana. A més, a partir de les 11 h, l’esmorzar s’acompanyarà de l’actuació del Ball de Valencians de Reus.
Paral·lelament, des d’aquesta setmana, el Mercat del Carrilet acull l’exposició fotogràfica “Gent d’ofici”, amb retrats dels paradistes realitzats pel fotògraf Andreu Puig. La programació de tardor continuarà amb un taller de Cuentropía sobre productes de proximitat i consum responsable (divendres 3 d’octubre a les 17:30 h) i un taller familiar de cuina de tardor (dissabte 18 d’octubre a les 11 h), amb la preparació d’un empedrat de llegums amb ConeSedeSalud.