Costa Cruceros tornarà a apostar per Tarragona amb una naviliera més gran

Destaquem la nova edició de la travessa de les andròmines, el balanç de les xifres del Port de Tarragona i la victòria del Nàstic contra el Saragossa.
Tarragona continuarà sent base de creuers
La companyia de creuers Costa Cruceros seguirà
apostant per Tarragona. Així ho han explicat des del Port de Tarragona. Jesús Sarmiento en té totes les novetats.
Travessa d’andròmines
Tarragona es prepara per a la 8a edició de la Travessa de les Andròmines. Un acte dels més esperats a les festes de Sant Magí. Ens ho explica Jesús Sarmiento.
Restauració elements del seguici
Alguns elements del Seguici Popular es restauren per arreglar aquells desperfectes per caigudes o a les condicions meteorològiques. Enguany ha sigut el torn del Lleó que va caure anant a l’Ofici el passat 23 de setembre i havia perdut volum i tenia rascades. A més també s’ha hagut de canviar tota l’estructura perimetral. Per la seva banda la Mulassa tenia trencades les seves dues orelles per un fort cop que havia patit, que també s’han reparat. Dels Turcs i Cavallets s’ha proposat fer una restauració integral dels cascs, els cavallers i els escuts. De les parelles de Nanos s’han restaurat íntegrament sis caps a més d’algunes altres reparacions. Finalment també s’ha arreglat alguns desperfectes de la Cucafera petita i s’han restaurat i netejat les sabates del Magí de les Timbales i el patge. Per dur a terme tot això l’ajuntament ha comptat amb un pressupost de 10.000 euros.
Èxit d’assistència en la nova edició Tarragona Història Viva
La sisena edició que s’està celebrant del Tarragona Història Viva està tenint una gran acollida entre el públic. Les quatre representacions que s’han fet a l’Amfiteatre les han vist unes 3.000 persones i el dissabte passat, 5 d’agost, van penjar el cartell d’entrades esgotades. Recordem que enguany l’espectacle barreja reconstrucció amb tecnologia, un nou format que sembla que de moment agrada. Cal destacar que el 80% de les persones que van a veure el nou espectacle són de fora de Tarragona i majoritàriament famílies. Enguany es recrea com eren els gladiadors i el dia a dia d’una família romana.
Berni es queda!
Berni Álvarez ha anunciat que seguirà vinculat al Club Bàsquet Tarragona. Ens ho explica Jesús Sarmient.
Nàstic
El Trofeu Ciutat de Tarragona es va quedar a casa. El Nàstic va aconseguir fer-se amb la victòria per 2-1. Jesús Sarmiento hi va ser present.
Seguim parlant del Nàstic perquè dos jugadors van destacar i van agradar molt. Jesús Sarmiento en té tots els detalls.
Apunt
Aquest diumenge 13 d’agost a partir de dos quarts d’una Strombolí Jazz Band realitzarà el vermut de Sant Magí amb la col·laboració de Cal Peter. Per primer cop compartiran espai amb la II Trobada Vespauriga, una trobada de Vespes que es fa en el marc de les Festes de Sant Roc. Així que tothom que vulgui a partir de dos quarts d’una podrà gaudir de música al Cos del Bou.

PUBLICITAT