La DO Tarragona protagonitza la 24a Carta Efímera de ‘La Baula’

El passat 17 d’octubre, el restaurant Barhaus de Tarragona va ser escenari del Tast Presentació de la 24a Carta Efímera que promou ‘La Baula’, un projecte cultural independent que té per objectiu millorar l’oferta de vi català als restaurants i incentivar el seu consum.

PUBLICITAT

Aquesta nova carta efímera està dedicada a la Denominació d’Origen Tarragona, coincidint amb la celebració del 80è aniversari. El tast va anar a càrrec de Pol Aluja, enòleg i creador de continguts, que va presentar cinc vins representatius de la DO.

Les referències escollides inclouen un vi monovarietal de macabeu, la varietat emblema de la DO, així com un escumós elaborat amb subirat parent, un vi brisat de xarel·lo vermell, un vi carinyena negra i un vi de licor dolç, donant així bona mostra de la gran diversitat que ofereix aquest territori vitivinícola.

Els vins es van maridar amb un menú especial creat per a l’ocasió, elaborat amb productes de proximitat, oferint als assistents una experiència gastronòmica completa.

La 24a carta efímera dedicada a la DO Tarragona estarà disponible fins al pròxim 21 de desembre al restaurant Barhaus. Passat aquest període, el restaurant incorporarà de manera definitiva a la seva oferta els vins que hagin tingut millor acollida entre els comensals.

PUBLICITAT