Els macabeus de la DO Tarragona maridaran les desenes Jornades del Romesco

Els vins de la Denominació d’Origen Tarragona tornaran a maridar una nova edició de les Jornades Gastronòmiques del Romesco de Tarragona. Enguany se celebren del 31 d’octubre al 16 de novembre.

PUBLICITAT

Romescos i Macabeus tornaran a aliar-se dins les propostes de menú que els 20 restaurants participants prepararan per a aquesta desena edició de les jornades.

Entre les propostes d’enguany es poden trobar tant receptes tradicionals com d’altres més innovadores, des d’arrossos com ara arròs melós de galta de tonyina amb romesco picant, fins a peixos com la romescada de rap amb escamarlans i cloïsses. Totes les propostes estaran maridades amb vins 100% macabeu de la DO Tarragona.

Les jornades tenen l’objectiu de promoure i consolidar com a productes insígnia del territori tant el romesco, recepta tradicional de la cuina tarragonina, com el vi macabeu, varietat emblema de la DO Tarragona. L’aposta de consolidació del romesco s’ha vist reforçada amb el nou Congrés del Romesco de Tarragona que va celebrar-se l’1 i 2 d’octubre.

PUBLICITAT