Els Mossos d’Esquadra arriben als col·legis electorals de Tarragona, però no els precinten

Els Mossos d’Esquadra es personen en diferents punts de Tarragona per a monitoritzar l’ambient davant de les seus electorals. Des de primera hora del matí centenars de tarragonins s’han apropat als seus col·legis per a evitar-ne el precintatge. Malgrat tot, les urnes i les paperetes ja han arribat en llocs com el local de la Colla Jove Xiquets de Tarragona o l’Institut Sant Pere i Sant Pau.

PUBLICITAT

En altres punts de la ciutat, com a l’Institut Martí i Franquès  a la plaça imperial Tarraco, s’han vist patrulles de la policía nacional per la ciutat. Jean Marc Segarra, director de l’Institut Martí i Franquès s’adreçava als mitjans i als tarragonins que són dins i a prop del centre, demanant calma i que ningú es posi nerviós.

Tot això ha passat abans que el Conseller de Presidència de la Generalitat de Tarragona, Jordi Turull hagi anunciat que es podrà votar en qualsevol col·legi electoral gràcies a l’aplicació del Cens Universal. Si es tanca un col·legi a Tarragona es podrà participar en el Referèndum en qualsevol altre centre.

PUBLICITAT