L’AMT va destinar 47.000 euros en sessions de Coaching

Aparcaments Municipals de Tarragona va destinar gairebé 50.000 a sessions de coaching pels seus treballadors, segons ha informat Porta Enrere. La despesa, però, s’ha fet pública acompanyada de molts interrogants sobre la legitimitat del concurs per escollir l’empresa que el va realitzar, Isora Solutions, o si realment es va arribar a produir, ja que els sindicats de treballadors afirmen no tenir-ne coneixement. La CUP i ERC han estat els primers a reaccionar, demanant explicacions sobre aquesta contractació i la relació de la llavors presidenta, Begoña Floría. Laia Estrada de la CUP, explica que el cas és similar a com va començar el cas Inipro.

PUBLICITAT

Per la seva banda, el regidor d’ERC, Pau Ricomà demana que s’esclareixi quines va ser les condicions de la contractació.

L’equip de Govern ha enviat un comunicat donant explicacions. La regidora Begoña Floría assegura que es tracta d’un linxament personal. El comunicat explica que es van seguir els procediments interns per la contractació, que s’han realitzat 12 sessions de treball i 14 jornades de formació i que s’ha iniciat una segona fase d’aquest projecte per desenvolupar una eina informàtica per sistematitzar les avaluacions als treballadors. A més, asseguren que els representants estaven informats.

PUBLICITAT