La Prèvia: Julio Velázquez, en mans també del Nàstic

La dita diu que no hi pot haver dos sense tres, però en el món del futbol moltes vegades aquests refranys no es compleixen o són complicats que es produeixin. Si mirem les estadístiques del Nàstic de Tarragona en aquesta Segona Divisió, el que ens mostra és que la primera temporada després del seu retorn només ho va poder fer una vegada, després de les victòries contra el Zaragoza a la Romareda, Osasuna a casa i el triomf a Lugo. La temporada passada, en va encadenar dues, al tram inicial de la segona volta amb victòries davant Numancia, Zaragoza i Córdoba i el tram final en els partits davant Girona Tenerife i Ucam que van donar la salvació. Les matemàtiques diuen que és complicat aquestes ratxes, però no impossible.

PUBLICITAT

El rival

L’Alcorcón pot ajudar a complir-ho, un equip que arriba en descens, amb un entrenador qüestionat però ratificat pel club i amb una dinàmica pèssima de sis partits sense guanyar i cinc derrotes seguides. Els anomenats Alfareros, tindran a més baixes sensibles com Borja Lázaro o Sangalli. Per ampliar la informació del rival i conèixer com arriba l’Alcorcón, tenim al fil telefònic l’Alberto Fernández, company d’Onda Cero Madrid.

Setmana en clau grana

Pel que fa al Nàstic, setmana tranquil·la a la Budallera, tret pel fet de conèixer que Omar Perdomo no tornarà a vestir de grana fins el pròxim 2018. Maikel Mesa i Dongou segueixen exercitant-se a banda i el canari és seriós dubte per diumenge. En roda de premsa, aquesta setmana ha parlat el central Bruno Perone, que ha explicat que tot i que l’equip ha sumat dues victòries i ha sortit del descens, s’han de tenir els peus a terra.

El central italo-brasiler també ha avisat de la perillositat del rival, tot i la mala situación en la qual es troba. Finalment, Perone  ha remarcat que espera que aquesta temporada sigui més plàcida que l’ anterior i l’equip pugui sumar els 50 punts el més aviat possible. Les baixes que tindrà Rodri pel partit seran les de Djetei, Dongou i Omar Perdomo, a falta de confirmació si Maikel Mesa acabarà entrant o no a la convocatòria.

Àrbitre

L’àrbitre del partit serà, el gallec Rubén Eiriz Mata, de Coruñia i col·legi gallec acumula tres temporades a Segona B i enguany és la quarta a Segona Divisió. I tant, que el recordem, és l’àrbitre de la fatídica tarda a Llagostera, però més enllà del precedent, Eiriz Mata ens ha xiulat a Segona Divisió cinc partits, una derrota davant al Leganés a Butarque i un empat a casa davant l’Albacete i un altre empat davant l’Alavés en l’última jornada. La temporada passada, un altre empat a casa davant el Huesca i una victòria a Pucela davant el Valladolid. Eiriz Mata té una mitjana de 5 targetes per partit.

PUBLICITAT