La Diputació de Tarragona acull la 36a Exposició de Filatèlica i Numismàtica Marenostrum 2017

La Diputació de Tarragona acull la 36a Exposició de Filatèlica i Numismàtica Marenostrum 2017, una mostra que es pot visitar fins al pròxim 22 d’octubre al Pati del Palau de la Diputació de Tarragona. Una exposició que compta amb prop de 80 vitrines on s’exposen una vintena de col·leccions que han aportat diferents participants.

PUBLICITAT

La pista d’atletisme reinaugurada aquest mes d’octubre té goteres. Les filtracions d’aigua es troben a la zona de la pista coberta, just davant els vestuaris. Des de l’Ajuntament han assegurat que l’empresa que va dur a terme totes les obres es fa càrrec de la reforma, i que hi han estat treballant des d’aquest divendres.

La Colla Jove Xiquets de Tarragona tanca avui la seva temporada castellera després d’un 2017 on han assolit una àmplia gamma de castells, coronant a més el castell més complicat que han fet mai, el 4 de 9 sense folre. Els liles actúen aquest dissabte a la tarda, a partir de les 6, a la Diada de l’Esperidió, on volen posar la cirereta a la seva temporada amb castells de 9.

En Esports el Nàstic de Tarragona ultima els preparatius pel partit que jugarà aquest diumenge davant de l’Alcorcón al Nou Estadi. Els grana volen endur-se els tres punts per tercera setmana consecutiva, en un partit en el que Rodri dirigirà el conjunt grana sabent que el club li oferirà contracte per un any. El Nàstic no podrá comptar amb Djetei, Dongou, ni amb Perdomo.

PUBLICITAT