Els taxis de Tarragona, els més cars d’Espanya

Els taxis de Tarragona són, un any més, els més cars d’Espanya. Segons l’estudi publicat per FACUA, on es recullen els preus de 52 ciutats de l’Estat, la ciutat lidera tant el preu per quilòmetre i la baixada de bandera. El gremi de taxistes tarragoní discrepa i creu que l’informe no està ben fet perquè compara Tarragona amb grans capitals.

PUBLICITAT

El Consell Nacional del PSC ha fet canvis a les llistes de Tarragona. Tot i que la federació del Camp de Tarragona havia votat per unanimitat a Carles Castillo, finalment serà el número 2 a les files socialistes. La vallenca Rosa Ibarra serà qui encapçalarà la candidatura, que tancarà Josep Fèlix Ballesteros.

La Colla Castellera de Sant Pere i Sant Pau ha nomenat Casteller d’Honor al gestor cultural tarragoní, Jordi Bertran. Aquest diumenge, li han fet el lliurament d’una camisa honorífica. També s’ha entregat el pin daurat al tecler d’honor per Santa Tecla, Ricard Boronat. L’acte ha comptat amb la presència de la regidora de Cultura, Bego Floría.

El Nàstic ha perdut contra el Real Oviedo per 1 – 2. Els grana s’han avançat en la primera part per mitjà de Manu Barreiro, que ha transformat un penal de Mossa sobre Uche. Però els grana han vist l’empat amb un xut de cantonada i la derrota amb un penal al temps de descompte. El pròxim partit serà contra el Numància.

PUBLICITAT