#TGNINFO Xavier Milian cap de llista de la CUP per Tarragona el 21D

Xavi Milian és la persona que encapçalarà la llista de la CUP a Tarragona. Milian va tenir un paper destacat en destapar el Cas Innova de Reus i també milita des de molt jove a l’Esquerra Independentista. A més també va definir les eleccions com a “frau” i va assegurar que hi havia hagut molt debat intern per decidir si es presentaven o no.

PUBLICITAT

Un miler de persones es concentren a la plaça de la Font el dijous a la nit per demanar la lliberta de Jordi Sánchez i Jordi Cuixart, president de l’ANC i Òmnium Cultural. Dijous va fer un mes que havien empresonat als dos presidents i els varen voler demanar el seu retorn de la presó mitjançant l’encesa d’espelmes i escrivint una frase en paper d’embalar.

Els Xiquets de Tarragona comencen les seves festes amb la Taula Rodona “Xiquets en Veu de Dona.” L’objectiu era reflexionar sobre les desigualtats que hi ha en el món casteller i visualitzar com s’ha avançat en aquest aspecte. Les festes s’allargaran fins diumenge.

El Nàstic de Tarragona segueix preparant el seu enfrontament a Sòria. Els granes volen sumar tres punts, i treure’s el mal gust de la derrota d’aquest dimecres a la Copa Catalunya contra el Cornellà. A més també volen sortir de la zona perillosa de la classificació.

PUBLICITAT