#TGNINFO Introduïr les noves tecnologies en els projectes educatius

Prop de 700 alumnes de 10 centres educatius del Camp de Tarragona participaran de la primera edició del programa InJUÈ SMART Challenge, que promou l’esperit innovador dels alumnes de 3er i 4t d’ESO. La presidenta de la Fundació Smart City ha remarcat la importància d’utilitzar les noves tecnologies per millorar els projectes educatius.

PUBLICITAT

Tarragona celebra el dia de la Discapacitat anb una paradeta a la Rambla Nova i una sèrie d’activitats. La fira es forma per les entitats i institucions tarragonines que treballen amb persones amb discapacitat, i lluiten per valors com el dret a un habitatge, al treball o a l’educació.

 

El festival rec torna a obrir les portes per una edició carregada de cinema local i internacional. Aquest dilluns dona inici a aquesta edició del festival amb la projecció d’una sèrie de curtmetratges d’autors locals.

 

El centrecampista Matilla s’exercitarà a partir d’aquesta setmana amb el Nàstic de Tarragona, després de sortir d’una lesió greu del trencament del lligament creuat anterior del genoll esquerre.

PUBLICITAT