Puigdemont dissabte a Tarragona, Rajoy diumenge a Salou

Junts per Catalunya ha celebrat el seu acte central de campanya a Tarragona, amb més de 700 persones al Moll de Costa. El candidat, Carles Puigdemont, ha participat en directe des de Brussel·les per videoconferència, deixant clar que el 21-D es derrotarà el 155 i ha demanat a la ciutadania fer-ho possible.

PUBLICITAT

Per altra banda, el Ministre de Turisme, Álvaro Nadal ha visitat en campanya Tarragona. Ho ha fet hores abans que el PP faci l’acte central de campanya a Tarragona. Serà aquest diumenge a Salou, i comptarà amb la presència del president espanyol Mariano Rajoy, el candidat Xavier Garcia Albiol i el cap de llista a la demarcació Alejandro Fernández.

A Salou també hi han estat, aquest dissabte els socialistes, que han comptat amb la presència de l’expresident del Parlament Europeu, Josep Borrell, qui ha dit que “l’independentisme ha posat Catalunya a l’altura del betum”. L’ha acompanyat la cap de llista per Tarragona, Rosa Maria Ibarra, i també hi era l’alcalde de la ciutat, Josep Fèlix Ballesteros.

PUBLICITAT